Beskrivelse

Bærentzen/Vuust/Vuust (DK)

Mads Bærentzen (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Jazzleg i tæt sammenspil

Peter Vuust og Mads Bærentzen har gennem årene spillet et utal af koncerter sammen og ledsages denne eftermiddag af Peters søn Mikkel Vuust på trommer. Forvent en tæt sammenspillet og legende koncert med en blanding af standarder og egne kompositioner.

Mads Bærentzen har som manden bag tangenterne i Aarhus Jazz Orchestra placeret sig som en af de danske top-jazzpianister. Med sin egen Mads Bærentzen Trio har han udgivet en række album i samarbejde med bassist Morten Ramsbøll og trommeslager Kristian Leth. I 2012 udgav han sin første soloplade og i 2015 et opfølgende soloalbum Natten er så stille med fortolkninger af sange af C. E. F. Weyse. Han har gennem årene spillet med en lang række store jazznavne som Kurt Elling, Dianne Reeves, Cæcilie Norby og Chris Minh Doky.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Mikkel Vuust på trommer er med sine 21 år en af de helt store talenter på den danske jazzscene. Han har allerede spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg.

Info

18/07/2020

15:00 - 17:00
Fri entré


Koncertsted

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
(+45) 87 78 62 17
karin.ulstrup@salling.dk
www.salling.dk
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 62 17

Media
  • Bærentzen/Vuust/Vuust