Beskrivelse

Uffe Steen & Peter Vuust (DK)

Uffe Steen (g), Peter Vuust (b)

Sublimt duo-samarbejde i grænselandet mellem blues og jazz

Uffe Steen og Peter Vuust tilhører den absolutte danske jazz-elite og optræder her som duo med en række melodiske og swingende numre i grænselandet mellem blues og jazz. Tempoet vil indimellem være hæsblæsende og med ekvilibristisk spil, men der bliver også tid til smukke ballader.

Uffe Steen er en unik guitarist, kendt for en helt speciel og vild teknik, der skyldes, at han vender guitaren omvendt af alle andre. Men ikke mindst er han kendt for sit indfølte og medrivende spil. I sin lange karriere har han spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne og har med sine CD'er med bl.a. Adam Nussbaum på trommer opnået international anerkendelse.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede side-men. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Info

18/07/2020

13:00 - 15:00
Fri entré


Koncertsted

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
(+45) 87 78 62 17
karin.ulstrup@salling.dk
www.salling.dk
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 62 17

Media
  • Uffe Steen & Peter Vuust