Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo (DK)


Beskrivelse

Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo (DK)

Nanna Kamp (voc), Mads Bærentzen (p)

Debutkoncert med ny duo

Mads Bærentzen fortæller:

“I maj 2019 akkompagnerede jeg Aarhus Pigekor ved en koncert i Christianskirken i Aarhus. På et tidspunkt var der et af kormedlemmerne, der skulle synge solo i et a capella-nummer. Det glemmer jeg aldrig – den klang, den frasering og den lyriske klarhed i stemmen slog fuldstændig benene væk under mig. Det var Nanna Kamp, der sang, og jeg tænkte med det samme, at hende ville jeg forsøge at komme til og spille sammen med. Efter koncerten kontaktede jeg hende, og hun var heldigvis med på idéen. I løbet af efteråret skrev jeg 12 nye numre, som forfatter Helle Hansen har skrevet tekster til. Imens rejste Nanna rundt i Sydamerika, og i starten af 2020 fik vi for første gang mulighed for at spille musikken sammen. Et samarbejde, jeg sætter utrolig stor pris på og ser frem til at videreudvikle i de kommende år.” 

Denne koncert er duoens officielle debut, og der bliver derfor mulighed for at høre musikken fremført for første gang i Salonens skønne omgivelser.

Stilistisk tager musikken udgangspunkt i et lyrisk, nordisk univers med frie improvisatoriske fraser og små fortællinger i Helle Hansens smukke tekster.

I efteråret 2020 udkommer duoens debutalbum, men denne eftermiddag bliver der mulighed for at smuglytte til repertoiret, inden udgivelsen bliver en realitet senere på året.

Info

14/07/2020

16:00 - 17:15
Entré Kr. 50


Koncertsted

Salonen
Grønnegade 61B
DK-8000 Aarhus C
(+45) 86 12 26 25

www.mmpiano.dk
Vis på Kort

Arrangør

Piano Værkstedet
(+45) 86122625
www.mmpiano.dk

Genre

Rock/Pop/Jazz

Mainstream/Swing

Media
  • Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo
  • Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo