Beskrivelse

Tabasco Beat (DK)

Karsten Berger (g), Knud Erik Steengaard (vio), Anders Nyløkke Jørgensen (b), Svend Eeg (drm)

Danske verdensmusikere i topform

Tabasco Beat består af musikere, der trækker på mange års erfaring fra det aarhusianske musikmiljø – især inden for den brogede genre, der kaldes verdensmusik. Tabasco Beat er inspireret af musik fra alverdens steder – dog nok især fra ”de varme lande”.

Bortset fra en punkinspireret version af en bulgarsk folkemelodi er alle numre komponeret af Karsten Berger. Sammen udvikler bandet musikken uden kritisk stillingtagen til, om andre kunne finde på at spille noget lignende. Derfor kan man ikke forvente noget kendt eller forudsigeligt, men hvis man slår lyttelapperne ud og lader sig føre med, er der mulighed for at komme nye steder hen.

Musikken bæres frem af troen på, at intet er vanskeligt eller mærkeligt – måske bare uvant at spille eller at høre på. Tabasco Beat leverer en performance med tæt kontakt til publikum og krydrer musikken med historiefortællinger om de enkelte numre.

Orkesteret har blandt andet rødder i XINGU, som flittigt hjemsøgte spillesteder, skoler og andre institutioner i 80’erne. Gennem de sidste år har Tabasco Beat fundet sin nuværende instrumentering og (top)form. Der skulle både være musik for dem, der hørte orkestre som Istanbul Express og Bazaar i forrige århundrede, og for det unge publikum med hang til roots, polkarave, world-jazz o.l.


www.facebook.com/Tabasco-Beat-1483525878618441

Info

12/07/2020

15:30
Fri entré


Koncertsted

fairbar
Klostertorvet 6
DK-8000 Aarhus C
(+45) 31 68 44 66
kontakt@fairbar.dk
www.fairbar.dk
Vis på Kort

Arrangør

fairbar
(+45) 60 19 94 77
www.fairbar.dk

Media
  • Tabasco Beat