AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Paraphrasing ((DK)) - Photo:

Photo:

Paraphrasing ((DK))

16:00

35
Jens Christian Kwella (g), Torben Bjørnskov (b), Martin Klausen (drm)

Jazz med nerve og swing

Paraphrasing dyrker parafrasens ædle kunst. På ofte virtuos vis bearbejder de melodier og harmoniskemaer fra jazzens standardrepertoire og skaber således nye temaer og fortolkninger. Trioen spiller med nerve og et godt swing, og samtidig vægtes sammenspillet, interaktionen og det uforudsigelige højt.

Alle tre musikere har været en del af den danske jazzscene i 30 år, og ud af de sammenlagt 90 års erfaring opstår et intenst sammenspil og et nærværende udtryk.

Jens Christian Kwella har været en af de bærende kræfter på den aarhusianske jazzscene i 25 år og har udgivet syv album i eget navn og medvirket på adskillige andre. Seneste udspil var med Kwella / Bjørnskov, der udsendte det anmelderroste album Slowing Down The Tune i efteråret 2018. Anmelderne skrev blandt andet:

"Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil, og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen." 

Torben Bjørnskov har optrådt og turneret i det meste af verden og arbejdet sammen med musikere fra en lang række lande, særligt USA og de skandinaviske lande. Koncerterne har fundet sted fra de helt små spillesteder til eksempelvis store internationale steder som North Sea Jazz Festival og Royal Festival Hall i London. Derudover medvirker han på en lang række studie- og liveindspilninger, herunder en række albumudgivelser i eget navn.

Martin Klausen er netop tiltrådt som studieleder for de rytmiske uddannelser ved Det Jyske Musikkonservatorium og har i mange år været Sigurd Barretts faste trommeslager.


Læs mere om Paraphrasing


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entréen indsamles ved bordene under koncerten.
Betaling med kontanter eller MobilePay. Entré 35 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C