Beskrivelse

Veronica Mortensen Quartet (DK)

Veronica Mortensen (voc), Jesper Riis (trp), Mads Bærentzen (p), Morten Ramsbøl (b)

Nærværende og intim jazz

Veronica Mortensen har i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel. Hendes varme og ligefremme tilgang til den nordiske jazzgenre er højt elsket af publikum, mens anmeldere roser både hendes udgivelser og livekoncerter til skyerne.

Hun har udgivet fem album i eget navn, gennem årene spillet en lang række koncerter i både ind- og udland samt gæsteoptrådt i et utal af bigbands.

Veronica Mortensen er ikke alene en skattet sangerinde, men også en begavet sangskriver, hvilket har indbragt hende hæderslegatet fra komponistforeningen Danske Populær Autorer. Flere af hendes numre er desuden i hyppig rotation på DR's radiokanal P8 Jazz.

På Helsingør Theaters smukke scene vil Veronica Mortensen byde på en nærværende, intim koncert i selskab med et fremragende hold musikere, bestående af Mads Bærentzen på klaver, Morten Ramsbøl på kontrabas og Jesper Riis på trompet. Mød en af vores bedste sangerinder ved en helt særlig og intim koncertoplevelse.

Praktisk information
Koncerterne i Helsingør Theater, Den Gamle By, gennemføres efter myndighedernes forskrifter og med afstand mellem publikum. Derfor er der færre pladser end normalt. Book din billet i forvejen for at være sikker på en plads.


www.veronica.dk

Info

11/07/2020

17:00 - 18:15
Entré Kr. 130
100 kr. for studerende og unge under 25 år.
Forsalg på jazzfest.dk og yourticket.dk.
Salg i døren fra kl. 16.00. Dørene åbnes kl. 16.30.
Ingen salg af pladser til kørestole. Ingen rollatorer i salen.


Koncertsted

Helsingør Theater – Den Gamle By
Viborgvej 2
DK-8000 Aarhus C
(+45) 62 12 31 88
booking@dengamleby.dk
www.dengamleby.dk
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
www.jazzfest.dk
Co-Arrangør
Helsingør Theater, Den Gamle By

Media
  • Veronica Mortensen Quartet
  • Veronica Mortensen Quartet