AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Klezmerduo for børn – Børnejazz ((DK)) - Photo:

Photo:

Klezmerduo for børn – Børnejazz ((DK))

10:30

50
Ann-Mai-Britt Fjord (harmonica,voc), Henrik Bredholt (s-sax, dulcimer, tuba, voc)

Festlig verdensmusik og fortællinger

Klezmerduo inviterer på en stemningsfuld musikalsk rejse ind i klezmermusikken. Med fuld musik føres publikum med til Østeuropa og Balkan – ind i et univers af skæve rytmer, gjaldende bjergråb, stille ballader og hidsige dansemelodier.

Klezmerduo regnes blandt landets førende fortolkere af den traditionelle jødiske festmusik klezmer. Igennem mere end 30 år har duoen fordybet sig i klezmermusikkens stemningsfulde og livsbekræftende univers, som de formidler med humor og smittende spilleglæde. Fængende musik med rødder i Østeuropa, som rummer længsel og smerte og samtidig insisterer på håbet, glæden og festen. Koncerterne krydres med fortællinger.

Kombineret med en fornem teknik og et sjælfuldt, sanseligt udtryk formår Klezmerduo at skabe intense, uforglemmelige oplevelser, der taler til hjertet.

Duoen spiller over 100 koncerter om året herhjemme og i udlandet, hvor de har optrådt i de fleste europæiske lande samt i Israel, USA, Argentina og på Cuba.

Klezmerduo har vundet en førstepris på Verdensmusikfestivalen, DK samt udgivet fire CD`er, der har fået flere folk-award-nomineringer.

Praktisk information
I stedet for de vanlige børnejazzkoncerter på Bispetorvet og Dokk1 under Aarhus Jazz Festival afholdes i år to koncerter i Helsingør Theater, Den Gamle By, nemlig Klezmer Duo 12 / 7 kl. 10.30 og Basie For Børn 16 / 7 kl. 14.00.

På grund af situationen med Covid-19 har det ikke været muligt at gennemføre et børneprogram af samme omfang som ved en normal festival, men vi er glade for alligevel at kunne præsentere god musik for børn og barnlige sjæle til Sommerjazz 2020.

Koncerterne i Helsingør Theater, Den Gamle By, gennemføres efter myndighedernes forskrifter og med afstand mellem publikum. Derfor er der færre pladser end normalt. Book din billet i forvejen for at være sikker på en plads.


Læs mere om Klezmerduo for børn – Børnejazz


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Co-Arrangør
Helsingør Theater, Den Gamle By
Billetinfo
Enhedspris – fra 4 år og op.
Forsalg på jazzfest.dk og yourticket.dk.
Salg i døren fra kl. 9.30. Dørene åbnes kl. 10.00.
Ingen salg af pladser til kørestole. Ingen rollatorer i salen.
Ingen barnevogne eller spædbørn i salen.
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C