Beskrivelse

Goodwin/Bangocancán (DK/IE)

Carolyn Goodwin (cl, b-cl, a-sax), Mette Marie J. Ørnstrup (voc, perc)

Kærlighed til lyd i sin grundform og en fascination af eksperimentet

Det er udgangspunktet for disse to musikere.

Forventninger udfordres i en redefinering af traditionelle instrumenter og sang, og folklore gendannes som begreb igennem en ny og ordløs historiefortælling.

Carolyn Goodwin er født i Irland og har siden 2016 været bosat i København. Hendes arbejde spænder vidt og har omfattet både opera, teater og alternativ pop såvel som ny musik og improvisationsmusik.

Hun har med Irish Composers Collective og Crash Ensemble uropført værker i personlige samarbejder med blandt andre Steve Reich og Hayden Chisholm. Derudover har hun turneret i Europa og Nordamerika med det amerikanske band Bon Iver. Hun er medlem af det københavnsk baserede Thou Sonic Friend og We Go Where We Go samt det irske band Clang Sayne og er stifter af Copenhagen Clarinet Choir.

Vokalist og perkussionist Mette Marie J. Ørnstrup har udforsket mange musiske grænselande, både som improvisator, performer og global musiker.

Med et ben i fri improvisation og inspiration fra ghanesisk masterdrumming samt et halvandet års ophold i Istanbul, hvor hun studerede klassisk osmannisk og tyrkisk sang, byder hun på en bred vifte af musikalske landskaber og strukturer. 


carolyngoodwinmusic.com

Info

12/07/2020

20:00 - 20:45
Entré Kr. 60
40 kr. for unge, studerende og musikere.


Koncertsted

Udstillingsstedet
Spanien 19C
Kalkværksvej 5A
DK-8000 Aarhus C
(+45) 61 26 13 83
spanien19c@gmail.com
www.spanien19c.dk
Vis på Kort

Arrangør

ALT_R_JAZZ
(+45) 61 26 13 83
www.spanien19c.dk

Media
  • Goodwin/Bangocancán