Beskrivelse

Lømmel (DK)

Jeppe Hjøllund (trp), Mette Hommel Østerlund (fl), Alfred Lykke Nielsen (g)

Morton Feldman spiller skak mod Don Cherry og hans sjak
Ja tak til Aphex Twin, Ravel og tobak

En improviserende trio bestående af Mette Hommel på fløjte, Alfred Lykke på guitar og Jeppe Hjøllund på trompet byder på soniske undersøgelser, man får hudafskrabninger af.

Alfred Lykke er guitarist og komponist. Han er aktiv på den eksperimenterende og frit improviserende scene og spiller blandt andet  i gruppen Natlyst. I 2018 vandt han Skivelegatet som rytmisk solist på 35.000 kr, som han har brugt på at få undervisning og spille med blandt andre Julian Lage, Axel Dörner og Chris Heenan.

Mette Hommel er fløjtenist og komponist. Hun arbejder med flere forskellige genrer og koncertarrangementer som solist og med forskellige ensembler. Hun har spillet med både rytmiske og klassiske sangere, barokensembler, bigbands, symfoniorkestre, jazz-, alternativ pop- og folkemusikere. Derudover komponerer og arrangerer hun selv musik til sin trio Kolibri. Hun nyder at eksperimentere på fløjten for at skabe særlige atmosfærer.

Jeppe Hjøllund er en trompetist og komponist fra Aarhus. Han har blandt andet gjort sig bemærket med sin kvintet KLOKKE og Johannes Gammelgaards ABC foruden Improvisationskollektivet Kalas, hvor han er stiftende medlem og organisator. Senest har han i 2020 udgivet debutalbummet Hjem Til Det Grå med KLOKKE. Som komponist forsøger han at forene det velkendte og det uventede, og som trompetist går han op i at afsøge instrumentets klanglige og tekniske begrænsninger i nuet.

Info

13/07/2020

20:00 - 20:45
Entré Kr. 60
40 kr. for unge, studerende og musikere.


Koncertsted

Udstillingsstedet
Spanien 19C
Kalkværksvej 5A
DK-8000 Aarhus C
(+45) 61 26 13 83
spanien19c@gmail.com
www.spanien19c.dk
Vis på Kort

Arrangør

ALT_R_JAZZ
(+45) 61 26 13 83
www.spanien19c.dk

Media
  • Lømmel