Beskrivelse

Lars Greve Solo (DK)

Lars Greve (sax, cl)

Super-saxofonist og -klarinettist går solo

Lars Greve er saxofonist, klarinettist, komponist og skaber af en række kunst- og kulturprojekter. Han udgav sit solo-album Breidablik (2014), der blev anmeldt som årets bedste album i flere førende internationale magasiner.

Han er desuden solistuddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og modtager af en række priser for sit alsidige og virtuose udtryk.

Lars Greve har blandt andet spillet solokoncert på Sao Paolos første skyskaber, nytårskoncert i Nuuk samt koncerter i Hong Kong, Beijing, New York og Rio med blandt andre bandet Girls in Airports og Bon Iver. Desuden medvirker han på over 100 udgivelser med prominente kunstnere fra hele verden.

I 2017 udgav han et kunstværk/plade sammen med billedhuggeren Ingvar Cronhammar, og i 2019 udkom et omfattende lyd- og billedportræt af hans hjemstavn Vestjylland med kunstfotografen Fryd Frydendahl, som blev nomineret til en Danish Music Awards som årets danske særudgivelse.

 

Mini-festival på COLABS – Søndag 12. juli
Improvisationskollektivet The Community og designvirksomheden Knud’s Kiosk inviterer for tredje år i træk i samarbejde med DMF til en minifestival under Aarhus Jazz Festival / Sommerjazz spækket med akustisk eksperimenterende musik og improvisation.

Programmet byder både på lokale helte, stærke solokoncerter, poesi, hotte DJ’s og i det hele taget nyskabende musik.

Forestil jer en sommeraften i gården foran den gamle garage, hvor man kan nyde et glas vin i solen under koncerterne og glemme corona lidt for en stund.

De rustikke rammer fra det industrielle havnemiljø og med slagteriet lige ved siden af er perfekte til at skabe en uformel stemning og åbne musikken op for et bredt publikum på en festlig og inkluderende måde. Musikken høres allerede, når man kommer slentrende ned ad Jægergårdsgade og følger efter lyden af noget, man ikke har hørt før.

Program
Kl. 15.00: DJ TS Hawk.
Kl. 16.00: Lars Greve Solo.
Kl. 17.00: Caktus.
Kl. 18.30: T.S. Høeg Outertaining.
Kl. 19.30: Ned Ferm/Kresten Osgood.
Kl. 21.00: Slim0.
Kl. 22.00: DJ B-Magic Samples.

Info

12/07/2020

16:00
Entré Kr. 120
100 kr. for studerende.
Billetten gælder hele dagen – til alle fem koncerter.
Media
  • Lars Greve Solo