T.S. Høeg - outertaining, poesi og musik (DK)


Beskrivelse

T.S. Høeg - outertaining, poesi og musik (DK)

T.S. Høeg (poesi, sax mm.)

Mød en sprogekvilibrist, der mestrer både ord og toner

Den nu 60-årige forfatter, saxofonist, komponist, orkesterleder og outertainer T.S. Høeg har optrådt og turneret på samtlige af klodens kontinenter.

Han debuterede i 1981 med kortromanen Træer vinkler vandstråle i en kort forvitret sommer og har siden udgivet en lang række bøger, noveller, digte, romaner og skuespil m.m – senest bogen Très tres.

På sin altsaxofon og sopransaxofon kendes han i dag mest fra sine solo-outertainer-shows eller som en del af gruppen The Way Out, men han er også stadig en del af heavyjazztrioen Cockpit Music, som har eksisteret siden 1978.

T.S. Høeg har blandt meget andet indspillet med Sort Sol, Düreforsög og Goodiepal samt med sine egne grupper Dane TS Hawk 3 og tentetten Dane TS Hawk & the Locomotion Starsemble.

Hans rejser er mange og tæller blandt andet Nigeria, hvor han oplevede at spille med Fela Kuti. Han har optrådt med Cockpit Music i et førkrigsramt Syrien, optrådt i et krigshærget Irak, været med en karavane af lystige musikere til Hannover, optrådt i duo med Benny Andersen i Egypten og som solo-outertainer i Makedonien.

T.S. Høeg er en sprogekvilibrist og en original – en tennisspillende, alvidende og allestedsnærværende forfatter og musiker.

 

Mini-festival på COLABS – Søndag 12. juli
Improvisationskollektivet The Community og designvirksomheden Knud’s Kiosk inviterer for tredje år i træk i samarbejde med DMF til en minifestival under Aarhus Jazz Festival / Sommerjazz spækket med akustisk eksperimenterende musik og improvisation.

Programmet byder både på lokale helte, stærke solokoncerter, poesi, hotte DJ’s og i det hele taget nyskabende musik.

Forestil jer en sommeraften i gården foran den gamle garage, hvor man kan nyde et glas vin i solen under koncerterne og glemme corona lidt for en stund.

De rustikke rammer fra det industrielle havnemiljø og med slagteriet lige ved siden af er perfekte til at skabe en uformel stemning og åbne musikken op for et bredt publikum på en festlig og inkluderende måde. Musikken høres allerede, når man kommer slentrende ned ad Jægergårdsgade og følger efter lyden af noget, man ikke har hørt før.

Program
Kl. 15.00: DJ TS Hawk.
Kl. 16.00: Lars Greve Solo.
Kl. 17.00: Caktus.
Kl. 18.30: T.S. Høeg Outertaining.
Kl. 19.30: Ned Ferm/Kresten Osgood.
Kl. 21.00: Slim0.
Kl. 22.00: DJ B-Magic Samples.

 

 

Info

12/07/2020

18:30
Entré Kr. 120
100 kr. for studerende.
Billetten gælder hele dagen – til alle fem koncerter.
Genre

Art Music

Free-jazz/Avant-garde

Media
  • T.S. Høeg - outertaining, poesi og musik