AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Camilla Dayyani Jazz Combo (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Camilla Dayyani Jazz Combo (DK)

20:00

50
Camilla Dayyani (voc), Claus Højensgaard (trp), Morten Haugshøj (g), Jens Jefsen (b)
Kendte numre i nysgerrige og legelystne fortolkninger
 
Jazz er mangfoldig. Genren kan strække sig i mange retninger, fordi det mest af alt handler om tilgangen til musikken. I jazzen møder vi hinanden med åbne ører og er parate til at følge hinanden i tykt og tyndt på scenen.
 
Ved denne koncert har Camilla Dayyani samlet et hold af velkendte legekammerater, som vil spille velkendte numre fra jazzens standardrepertoire. Men bandet går til musikken med åbenhed og legelyst, så numrene finder sig selv på ny.
 
På guitar har vi den råt swingende Morten Haugshøj, på bas legenden Jens Jefsen, på trompet den nysgerrige Claus Højensgård og på sang Camilla Dayyani selv.
 
Camilla Dayyani er kendt fra mange forskellige sammenhænge. Hun har udgivet to album med egen musik, to album med trioen Hess / Dayyani / Emborg, og hun arbejder p.t. på en ny udgivelse med et nyt værk for et større ensemble.
 
Desuden har hun lagt stemme til Sangskattekisten, en af de største dansksprogede YouTube-succeser, som præsenterer sange fra den danske børnesangskat med fine animationsvideoer til.
 

Læs mere om Camilla Dayyani Jazz Combo


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C