AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Koshi Waza (DK) - Photo: fairbar

Photo: fairbar

Koshi Waza (DK)

19:30

Michael Aachmann (sax, voc), Frederik Olsen (g), Casper Gamborg (b), Andreas Conrad (drm)

En jazzet leg med groovy beats og poppede melodier

Koshi Waza er en aarhusiansk kvartet, der søger at forene groovy beats med poppede melodier i legende instrumental jazzmusik.

Bandet har taget sit navn fra en række kasteteknikker i judo, der alle indbefatter brugen af hofter – hofter, der også kan bruges, når man bliver ramt af musikken, og ligesom mushin i judo giver Koshi Waza en oplagt mulighed for, at man sammen kan glemme sig selv lidt og blive opslugt af øjeblikket.

Bandet blev stiftet i 2018 af Michael Aachmann, der høster inspiration fra kunstnere som Bob Reynolds, Snarky Puppy, Butcher Brown, RH-Factor og Moonchild.

Bandets fælles kompositoriske proces sikrer et overordnet musikalsk udtryk, hvilket tydeligt høres i deres sound. Et højt musikalsk niveau i kombination med en legende tilgang til musikken sikrer, at de hårde grooves og fængende melodier når ud over scenekanten og trækker lytteren med ind i et interessant og udfordrende univers.

Bandet begyndte i marts 2023 med at indspille 10 selvkomponerede sange med henblik på udgivelse af et debutalbum i sensommeren 2023. 

 


Læs mere om Koshi Waza


Læs mere om Koshi Waza


Arrangør
fairbar
60 19 94 77
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C