AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Big O & the Blue Quarters (DK) - Photo: Zanders Bar

Photo: Zanders Bar

Big O & the Blue Quarters (DK)

20:00

50
Oscar Martin Eriksen (voc, hca), Søren Schack and Frederik Tygesen (g), Mathias Rindom (drm)

Blues med et frisk og moderne pust

Big O & The Blue Quarters er et dansk bluesband, der har formået at skabe sig et navn på den danske musikscene med deres enestående musikalske talent og medrivende liveoptrædener. 

Bandet består af fem erfarne musikere, der hver især bidrager til det unikke lydbillede: Oscar "Big O" Eriksen på mundharpe og vokal, Filip Dybjerg på bas, Mathias Rindom på trommer samt Frederik Tygesen og Søren Schack på guitar. 

Big O & The Blue Quarters' musik er en blanding af traditionel blues og moderne elementer, der giver musikken et frisk pust og gør den interessant for både blues-entusiaster og nye lyttere. Med deres rå stemme, virtuose guitar-riffs og energiske optræden formår bandet at sætte gang i enhver fest og skabe en unik stemning. 

Bandet har spillet på utallige scener og festivaler i Danmark, blandt andre  Horsens Rock I lunden, Horsens Blues Alive, Randers City Bluesfestival, Den Blå Festival (Aalborg), Aarhus Festuge, Fatter Eskil, Gyngen, Kulisselageret og HNT samt den tyske Eutin Blues Festival. 

Bandet tager udgangspunkt i Westcoast og Chicago-blues og mestrer den swingende ”Jump”-blues på en måde, der gør det svært at sidde stille. Som bandet udvikles, bevæger det sig også over i mere moderne, eksperimenterende blues og har efterhånden fundet sin egen unikke lyd. 

 


Arrangør
Zanders Bar
28 74 59 06
Billetinfo
Entrébillet købes i døren. Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C