AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Tough Tenors (DK) - Photo: Hantwerk

Photo: Hantwerk

Tough Tenors (DK)

14:45

50
Jens Klüver and Finn Odderskov (sax), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b), Gustav Hagelskjær (drm)

To saxofonister hylder jazzikonerne

Tough Tenors er en hyldest til bands med to saxofonister fra 50'erne og 60'erne.

Bandet spiller musik af jazzikoner som Duke Ellington, Dexter Gordon, Johnny Hodges, Thelonious Monk, Lee Morgan, Charlie Parker, Sonny Rollins, McCoy Tyner og Jens Klüver.

Jens Klüver (tenor- og altsax) er tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35 år. De senere år har han helliget sig sit virke som jazzmusiker i duo-, trio- og kvartetformat og desuden optrådt som solist og dirigent for bigbands.

Finn Odderskov (tenor- og barytonsax) har siden 60erne været en del af jazzmiljøet i Aarhus. Finn har spillet som solist med orkestre i hele Danmark og som fast medlem af blandt andre Arosia, Bourbon Street, Peder Pedersens Big Band, Klüvers Big Band og Sankt Pauls Band.

Esben Tjalve (piano) er uddannet på The Royal Academy Of Music i London og har nu efter 17 år i England bosat sig i Aarhus. Esben har udgivet to cd'er med sin egen internationale gruppe Red Kite.

Torben Bjørnskov er en alsidig bassist, der har spillet både med udenlandske solister og danske grupper. For nylig har han udgivet en cd med egne kompositioner, Human Being Human.

Gustav Hagelskjær er en ung trommeslager, der studerer på Det Jydske Musikkonservatorium. Gustav har spillet med Thirsty Night Big Band og Danish Youth Jazz Orchestra og er medstifter af Kosmos Trio.

 

 


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C