AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Veronica Mortensen, Henrik Gunde, Mikkel Vuust (DK) - Photo: PR Foto

Photo: PR Foto

Veronica Mortensen, Henrik Gunde, Mikkel Vuust (DK)

16:00

S&B
Veronica Mortensen (voc), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Triojazz med en af landets bedste jazzsangerinder i front

Veronica Mortensens stemme har en varme og en karakteristisk klang, som altid er værd at lægge øre til. Hendes samarbejdet med bassist Peter Vuust har i årenes løb ført til mange koncerter og udgivelse af tre CD’er, hvoraf September Songs (2013) blev nomineret til en DMA i kategorien Årets Danske Vokaljazz.  

Henrik Gunde er begavet med et sjældent formidabelt swing. Det mærkes tydeligt, at Gunde har studeret de gamle mestres rytmik og tilgang til musikken, men uden at sætte sin egen originalitet over styr. Senest er han sammen med Jakob Munck blevet nomineret til en Grammy i kategorien særudgivelser for albummet Frit efter … Carl Nielsen. Gunde er også kendt for mange år som pianist i DR Big Band. 

Til at fuldende aftenens trio er Mikkel Vuust med på trommer. Mikkel Vuust er en af landets mest talentfulde unge trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. Han studerer p.t. på Manhattan School of Music i New York, og er CD-aktuel med albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.

 


Arrangør
Salling ROOFTOP
21 12 23 56
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C