AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
3 x Vuust (DK) - Photo: 3 X Vuust

Photo: 3 X Vuust

3 x Vuust (DK)

16:00

Frederik Vuust (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Familietrio på toppen

Denne sene eftermiddag kan man på Salling ROOFTOP opleve en trio, som har spillet sammen i næsten 20 år. Her kan man høre Peter Vuust og hans to talentfulde sønner Frederik Vuust og Mikkel Vuust, som trods deres unge alder allerede er en fast bestanddel af den danske jazzscene.

Igennem improvisation og daglig leg med musikken har de udviklet deres helt eget musikalske sprog og repertoire. På ROOFTOP vil de spille egne kompositioner samt finurlige arrangementer og hæsblæsende versioner af kendte og mere ukendte jazzstandarder. Og man kommer helt sikkert også til at høre Frederiks enestående vokal i en enkelt pop-ballade eller to.  

Bassist Peter Vuust tilhører eliten af jazzmusikere og har medvirket på mere end 100 cd’er, heraf syv i eget navn. Han er også professor og leder af Center for Music In the Brain ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.

Frederik Vuust studerer på Det Jyske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag og er desuden en fremragende sanger med en helt særlig stemme.

Mikkel Vuust på trommer studerer på Manhattan School of Music i New York og har spillet med en lang række kendte jazzmusikere, blandt andre Jacob Fischer, Henrik Gunde, Uffe Steen og Sinne Eeg. Senest har de udgivet CD'en Further to Fly med familiebandet 5 x Vuust, hvor de fortolker Paul Simons numre. 

 


Arrangør
Salling ROOFTOP
21 12 23 56
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C