AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
ToneArt – Workshop-ensemblet Stormflod & Tørke (DK/PL) - Photo: Hreinn Gudlaugsson

Photo: Hreinn Gudlaugsson

ToneArt – Workshop-ensemblet Stormflod & Tørke (DK/PL)

16:00

100
Irene Becker and Karsten Houmark (comp), Niels Gerhardt (tuba, comp), Steen Nikolaj Hansen (trb, comp), Luboš Soukup and Jens Chr. Chappe Jensen (woods, comp), Kim Kristensen (p, synth, comp), Lars Fiil Fredslund (p, synth, comp), Radek Wośko (drm, electronics, comp)

Musikalsk kommentar til klimaforandringerne

Musikken i Stormflod og Tørke er ny musik, der vil afspejle de stadig større vejrmæssige konsekvenser af klimaforandringerne.

Gennem lyd (elektronisk bearbejdning i surroundsound) og dans giver komponisterne kommentarer til de stadig voksende klimaudfordringer og det store spænd mellem f.eks. fænomenerne stormflod og tørke.

Blæsere, trommer, keyboards samt elektronik i kreative hænder og med godt samarbejde giver en rigdom af muligheder.

 

Om ToneArt

Komponistforeningen ToneArt rummer en lang række af landets toneangivende komponister, som skriver for større ensembler på den rytmiske scene i bred forstand.

Foreningen blev stiftet i 1998 for at sætte fokus på afsøgende og eksperimenterende musik, fortrinsvis for større ensembler med vægt på det kompositoriske element.

Foreningen er med til at arrangere koncerter med medlemmers eksisterende ensembler, men satser nu endnu mere på at være aktive med workshop-koncerter som de ovenfor beskrevne. Dermed er ToneArt med til at skabe nye spændende konstellationer, hvor der er plads til vidunderligt spraglede eksperimenter, hvor musikalske og kunstneriske grænser kan overskrides og vise vej for nyopståede musikalske "gadekryds", og hvor spændingsfelter kan udforskes.

 


Læs mere om ToneArt – Workshop-ensemblet Stormflod & Tørke


Arrangør
Det Jyske Musikkonservatorium
72 26 74 21
Co-Arrangør
ToneArt
Billetinfo
Studerende ved DJM gratis. Studerende i øvrigt 40 kr. Entré 100 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C