AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Balthazars Karaffel (DK) - Photo: Café Gemmestedet

Photo: Café Gemmestedet

Balthazars Karaffel (DK)

20:30

S&B
Søren Bech (org), Morten Haugshøj (g), Andreas Skamby (drm)

En vaskeægte orgeltrio

Balthazars Karaffel er en vaskeægte velsoigneret, svedig, fræk og beskidt orgeltrio med den fantastiske Søren Bech bag tangenterne og fodpedalerne på det sexede hammondorgel.

Trioen tager afsæt i – og hylder – den stærke tradition for bands med besætningen hammondorgel, guitar og trommer som f.eks. Lonnie Smith Trio, og er du til at blive åndet i nakken af en vaskeægte Leslie og i øvrigt kan lide jazz med masser af energi, swing og attitude, må du gå glip af denne koncert.

Balthazars Karaffel består af:

Den anerkendte jazzguitarist Morten Haugshøj, som har adskillige anmelderroste plader bas sig, senest Double Up, og som spiller i et utal af sammenhænge som sideman.

Trommeslageren Andreas Skamby, der slår sine folder i rigtig mange sammenhænge, blandt andet i det succesfulde band I Think You’re Awesome og i sit eget band Fauna 5. Sidstnævnte band udgav i fjor et spektakulært debutalbum.

Sidst, men ikke mindst Søren Bech, der er blandt de bedste i landet med hammondorglet og er kendt for blandt andet bandet Organic Picnic. Desuden kan Søren nu også kalde sig uddannet kirkeorganist, så der er fuldstændig styr på både pedaler og tangenter. Gruppen regnes som en af de absolut bedste orgeljazztrioer i landet og spiller på internationalt niveau.

 


Se mere her https://balthazarskaraffel.dk/


Arrangør
Café Gemmestedet
50 50 87 58
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C