AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
JazzDanmark Netværksbar (DK) - Photo: Aarhus Jazz Orchestra

Photo: Aarhus Jazz Orchestra

JazzDanmark Netværksbar (DK)

15:00

JazzDanmark

Udvid dit netværk – besøg sommerens hyggeligste jazzbar

I forbindelse med Aarhus Jazz Festival inviterer JazzDanmark alle musikere og branchefolk til jazzbar, hvor vi sammen kan fejre musikken og glæde os over en sommer fyldt med live-jazz og samvær.

JazzDanmark giver en fadøl, sodavand eller kaffe til de første 20 gæster, hvorefter der vil kunne købes drikkevarer i baren. Arrangementet finder sted i Musikhusparken, hvor Aarhus Jazz Orchestras jazzcontainer KISSA danner ramme om nysgerrige møder og gode jazzstunder under Musikhuset Swinger.

Besøg www.kissaaarhus.com hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 


Læs mere om JazzDanmark Netværksbar


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C