AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Trois Petites Notes (DK) - Photo: Aarhus Jazz Festival

Photo: Aarhus Jazz Festival

Trois Petites Notes (DK)

14:45

50
Samara Bahrami (voc), Lars Grand (acc), Morten Haugshøj (g)

Veloplagt trio tager gamle og nye chansons under kærlig behandling

De spiller land og rige rundt i alskens forskellige sammensætninger og bands, og nu har de tre stærke solister samlet kræfterne i denne trio, som spiller det allerbedste fra det franske bagkatalog.

Samara Bahrami står i front som sangerinde. Med stor indlevelse, præcision og nærvær giver hun de franske sange luft under vingerne og tager publikum med på rejsen ind i den franske musiktradition.

Samara er en formidabel historiefortæller, som forstår at få publikum med ind i de gode historier bag musikken, lyrikken og ikke mindst personlighederne.

Her får både Edith Piaf, Georges Brassens og Django Reinhardt m.fl. en anekdote eller to med på vejen, ligesom tilhørerne vil blive præsenteret for flere nulevende franske musikere og komponister. Samara er desuden aktiv i grupperne Sam and the Soulmates, Zetterlund Tribute, The Tarantino Twist Show og Amy Winehouse Tribute m.fl.

Lars Grand er en rutineret harmonikaspiller med et særligt speciale i gamle viser og sange samt italienske og franske melodier. Altid med sin italienske harmonikas gode lyd og stemningsfulde klang i fokus. Lars er en ægte performer, som altid er sikker i sin stil, hvad enten han spiller franske melodier eller gamle danske sømandsviser. Harmonikaen har givet adgang til hundredvis af optrædener i koncertsale, forsamlingshuse samt ved havnefester og events af meget forskellige arter og størrelser.

Morten Haugshøj er en etableret jazzkomponist og -guitarist, der foruden et fremragende swing, imponerende og virtuose linjer bringer en masse kant og energi til de bands, han deltager i. Morten frekventerer flittigt de danske jazzklubber og -scener i diverse sammenhænge, f.eks. Dexterity, Balthazars Karaffel, Sam and the Soulmates og ikke mindst sin egen gruppe Morten Haugshøj Group & The Street Doctors, som i efteråret 2022 udgav deres andet album Double Up.

 


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C