AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jazz & Rugs – 3 x Dayyani feat. Philip Akrofi (DK) - Photo: Bazarjazz

Photo: Bazarjazz

Jazz & Rugs – 3 x Dayyani feat. Philip Akrofi (DK)

15:00

Camilla Dayyani (voc), Carlo Dayyani (g), Philip Akrofi (b), Antonio Dayyani(drm)

Et jazzet farvel til de persiske tæpper

Langt de fleste aarhusianere har efterhånden stiftet bekendtskab med den pragtfulde butik med ægte persiske tæpper i Scandinavian Center – House of Persia. Men denne sommer ophører en lang tæppe-æra, når butiksejer Said Dayyani drejer nøglen om for at gå på pension.

Afskeden med butikken samt tæppefamiliens mange tråde ind i jazzmiljøet bliver anledningen til en helt speciel jazzfestival-oplevelse, når 3 x Dayyani og Philip Akrofi giver koncert blandt alle de smukke tæpper midt i butikkens betagende interiør.

Publikum kan glæde sig til et levende repertoire bestående af et godt skvæt swing-jazz, bløde ballader og musikernes originale kompositioner.

Alle fire musikere er aktuelle flere gange under jazzfestivalen i soloprojekter og andre konstellationer, men denne koncert er eneste mulighed for at høre dem i samme kvartet. Det er ikke utænkeligt, at andre af familiens musikere dukker op som gæstesolister.

Pladserne er begrænsede, og der er fri entré, så vi anbefaler publikum at komme i god tid. Koncerten er en gave fra tæppehandleren til jazzfolket.

Der vil blive opstillet en bar i forbindelse med arrangementet. 


Læs mere om Jazz & Rugs – 3 x Dayyani feat. Philip Akrofi


Arrangør
Bazarjazz
51 49 38 25
Co-Arrangør
House of Persia
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C