AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Thomas Sejthen Trio (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Thomas Sejthen Trio (DK)

14:00

ATR
100
Thomas Sejthen (b) Mads Ole Erhardsen Rode (sax, cl) Jesper Bo Knudsen (drm)

Spændende og innovativ dansk triojazzgruppe

Thomas Sejthen Trio lyder som en spændende og innovativ dansk triojazzgruppe, der formår at skabe et unikt og intenst musikalsk univers. Med et minimalistisk udtryk og tæt sammenspil som speciale, lover trioens kompositioner af Thomas Sejthen at tage lytteren med på en rejse af spilleglæde og intensitet.

Trioens musikalske udtryk spænder fra smukke ballader med ro og melankolske klangflader til energiske numre fyldt med ungdommelig energi og nærvær. Deres kollektive tilgang til musikken formår at forny den traditionelle saxofon-trio-lyd og skabe en unik lytteoplevelse for publikum.

Med rosende ord fra anmeldere som Jan Granlie fra Salt Peanuts og Ivan Rod fra Gaffa, der beskriver trioens energi og musikalske kvaliteter, er det tydeligt, at Thomas Sejthen Trio er en gruppe, der formår at skabe noget særligt inden for jazzgenren. Med Thomas Sejthen på kontrabas, Mads Ole Erhardsen Rode på saxofon og basklarinet samt Jesper Bo Knudsen på trommer, er trioens sammensætning en stærk og dynamisk enhed, der vil levere en mindeværdig og unik koncertoplevelse. Jeg kan kun anbefale at opleve Thomas Sejthen Trio live for en aften fyldt med fornyende og intens dansk triojazz.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 100 kr.
Billetter købes i døren

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C