AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Wes Montgomery Tribute (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Wes Montgomery Tribute (DK)

16:00

ATR
150
Morten Haugshøj (g) Jesper Bo Knudsen (drm) Torben Bjørnskov (b)

Hyldest til den ikoniske amerikanske jazzguitarist Wes Montgomery

Morten Haugshøj Trio's Wes Montgomery Tribute lyder som en spændende og hjertevarmende hyldest til den legendariske amerikanske jazzguitarist Wes Montgomery. Guitaristen Morten Haugshøj's fascination med Wes Montgomery's musik og unikke spillestil, der inkluderer kun at spille med tommelfingeren, viser en dyb respekt og kærlighed til jazzguitaren.

Koncerten på VinDanmark lover at præsentere et bredt udvalg af Wes Montgomery's bagkatalog, herunder både velkendte og mindre kendte numre, der viser den store variation og dybde i Montgomery's musikalske arv. Forvent masser af oktavspil, akkordsoloer og andre klassiske jazzguitar-teknikker, som Wes Montgomery var kendt for at mestre med elegance og virtuositet.

Med en talentfuld line-up bestående af Morten Haugshøj på guitar, Jesper Bo Knudsen på trommer og Torben Bjørnskov på kontrabas, er Morten Haugshøj Trio klar til at levere en mindeværdig og autentisk oplevelse for jazzelskere og musikentusiaster. Jeg er sikker på, at koncerten vil være en smuk og stemningsfuld hyldest til en af jazzens store ikoner. Jeg kan kun anbefale at opleve Morten Haugshøj Trio live for en aften fyldt med varme, talent og musikalsk hengivenhed.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 150 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C