AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Bisgaard Free Edition (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Bisgaard Free Edition (DK)

14:00

S&B
100
Line-up: Christian Vuust (sax) Gorm Askjær (g) Peter Friis (b) Ulrik Bisgaard (drm)

Innovativ og eksperimenterende jazz med Bisgaard Free Edition

Bisgaard Free Edition er en spændende og innovativ jazzkvartet, der udforsker jazzens grænser på nye og kreative måder. Trommeslageren Ulrik Bisgaard leder denne kvartet, der sammen med profiler fra dansk jazz som Christian Vuust på saxofon, Gorm Askjær på guitar og Peter Friis på bas, skaber en unik musikalsk oplevelse.

Med fokus på lystprincippet og en åben tilgang til musikken, udforsker Bisgaard Free Edition en blanding af respektfulde nyfortolkninger af jazzklassikere og nysgerrig udforskning af nyt musikalsk terræn. Med originale kompositioner og en eklektisk samling af musikalske indflydelser fra country, pop og bebop, skaber kvartetten deres eget personlige og eksperimenterende lydbillede, der giver et friskt perspektiv på, hvordan jazz kan lyde i 2024.

Med en line-up bestående af Christian Vuust på saxofon, Gorm Askjær på guitar, Peter Friis på bas og Ulrik Bisgaard på trommer, er Bisgaard Free Edition klar til at tage lytterne med på en musikalsk rejse fyldt med spænding, kreativitet og nyskabelse. Jeg kan kun anbefale at opleve denne talentfulde kvartet live for en unik og inspirerende jazzoplevelse.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 100 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C