AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Nikolaj Bangsgaard - Atlantic (DK) - Photo: Aarhus Jazz Festival

Photo: Aarhus Jazz Festival

Nikolaj Bangsgaard - Atlantic (DK)

18:00

ATR
100
David Truilo (sax)  Miles Mindlin (g) Thorbjørn Stefansson (b) Nikolaj Bangsgaard.- Trommer 

Unikke lyde og spændende arrangementer med Nikolaj Bangsgaard og hans musikalske venner fra New York og Danmark

Det bliver en fantastisk koncert med den talentfulde danske jazztrommeslager, Nikolaj Bangsgaard, der snart færdiggører sine studier på Manhattan School of Music i New York City. Det er spændende at høre, at han medbringer sin egen gruppe bestående af nye musikalske legekammerater fra New York samt gamle venner fra det danske jazzmiljø. Denne blanding af musikalske baggrunde og erfaringer lover en dynamisk og inspirerende koncertoplevelse.

Det er altid særligt, når musikere samles for at præsentere deres originale kompositioner, da det giver publikum mulighed for at opleve musik, der er skabt med personlig passion og kreativitet. Med Nikolaj Bangsgaard og hans gruppes musikalske talent og samarbejde kan publikum forvente en koncert fyldt med unikke lyde, spændende arrangementer og dyb musikalsk forståelse.

 

Det er også værd at bemærke, hvordan Nikolaj Bangsgaard's studier på Manhattan School of Music har formet hans musikalske udtryk og samarbejde med musikere fra både New York og Danmark. Denne koncert vil sandsynligvis være en fejring af talent, kreativitet og musikalsk mangfoldighed, og jeg er sikker på, at publikum vil blive beriget og inspireret af den musikalske rejse, der udfolder sig på scenen.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 100 kr.
Billetter købes i døren

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C