AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Kimestad  /  Hyhne  /  Andersson  /  Høyer  (DK/NO) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Kimestad / Hyhne / Andersson / Høyer (DK/NO)

18:00

ATR
100
Erik Kimestad (tp) Mads Hyhne (tb) Richard Andersson (b) Jakob Høyer (DK) – dr

En aften med nyskabende jazzoplevelser 

Oplev fire dynamiske og respekterede navne fra den skandinaviske jazzscene, når Erik Kimestad (trompet), Mads Hyhne (basun), Richard Andersson (kontrabas) og Jakob Høyer (trommer) forener deres kræfter i en uforglemmelig aften fyldt med original musik og friske fortolkninger af jazzens klassikere. 

Erik Kimestad, kendt for sit tidligere arbejde med Kresten Osgood Kvintet, bringer sin unikke lyd og kreativitet til denne eksklusive kvartet. Mads Hyhne, en af Danmarks mest nyskabende basunister i de sidste to årtier, tilføjer sin egen distinkte stemme til ensemblet. Richard Andersson, en produktiv og innovativ bassist med en imponerende diskografi, har ikke kun udgivet flere egne albums, men har også optrådt med legendariske jazzikoner som George Garzone og Jeff "Tain" Watts. Endelig tilføjer Jakob Høyer, en af landets mest efterspurgte trommeslagere, sin unikke lydhørhed og enestående musikalitet til blandingen, hvilket giver ethvert stykke musik et strejf af ren guld. 

Sammen skaber denne kvartet en uimodståelig lyd, der er præget af deres evne til at lytte og interagere med hinanden på scenen. Hver tone er udført med præcision og lidenskab, hvilket resulterer i en aften fyldt med musikalsk ekspertise og intens samhørighed.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 100 kr.
Billetter købes i døren

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C