AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Per Møllehøj Trio (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Per Møllehøj Trio (DK)

14:00

S&B
100
Frands Rifbjerg (drm) Nils Bo Davidsen (b) Per Møllehøj (g)

Musikalsk oplevelse med dybde og kreativitet - Per Møllehøj Trio

Det lyder som om Per Møllehøj Trio er en spændende og talentfuld guitartrio, der leverer autentiske jazzoplevelser. Med Frands Rifbjerg på trommer og Nils Bo Davidsen på kontrabas, er der en solid rytmisk og harmonisk base for bandet. Det er tydeligt, at bandets medlemmer har fokus på intuitivitet, interaktivitet og den gode melodi, hvilket lover en musikalsk oplevelse fyldt med dybde og kreativitet.

Per Møllehøj's anerkendelse som en af landets mest respekterede guitarister med priser og nomineringer vidner om hans talent og dedikation til sit håndværk. Det er fantastisk at høre, at han også fungerer som mentor og underviser for mange af landets unge jazzguitarister, hvilket bidrager til at forme fremtidens generation af musikere.

Det er altid inspirerende at opleve musikere, der deler deres lidenskab og talent med andre og skaber en musikalsk fællesskab og udvikling. Jeg er sikker på, at en koncert med Per Møllehøj Trio vil være en berigende og mindeværdig oplevelse for alle jazzelskere og musikentusiaster. Jeg håber, at mange vil få mulighed for at opleve denne talentfulde trio live og nyde deres musikalske magi på scenen.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 100 kr.
Billetter købes i døren

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C