AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Late Night Jazz Jam m. Samuel Kiel & Jens Emil Jensen (DK) - Photo: HeadQuarters

Photo: HeadQuarters

Late Night Jazz Jam m. Samuel Kiel & Jens Emil Jensen (DK)

23:00

S&B
Samuel Kiel (b) Jens Emil Jensen (drm)

Late night jazz med fantastiske bassister og surprise-gæster

Til dette års Aarhus Jazz Festival har trommeslager og jam-host Jens Emil Jensen samlet et hold af fantastiske bassister, til at stå for årets officielle Late Night Jazz Jams, sammen med Jens Emil bag trommerne. Udover de officielle jamværter, så kan man forvente nogle fantastiske surprise-gæster inkl. internationalt anerkendte navne, til at skyde de forskellige jams godt i gang med en kort åbningskoncert!

Efter åbningskoncerten er jammen åben indtil 02.00 eller senere, hvor alle jazzcats må jamme med på scenen! Her mødes både danske og udenlandske musikere fra nær og fjern, finder sammen i nye konstellationer og holder musikalsk legestue til stor fornøjelse for både sig selv og publikum. Så tag dit instrument under armen eller på ryggen, og tag del i den musikalske fejring! På scenen forefindes klaver, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Du kan se frem til sene aftenener hvor der er mulighed for at nyde gode øl og drinks, jamme med på scenen, eller bare læne dig tilbage og oplev Aarhus’ sprudlende jazzmiljø folde sig ud, når lokale unge jazztalenter og etablerede internationale profiler samles i et musikalsk møde hvor alt kan ske!

Jens Emil Jensen & Samuel Kiel feat. surprise guests

Til denne jam får Jens Emil Jensen (trommer) selskab af den fantastiske bassist Samuel Kiel!

Samuel Kiel (1997) er en dansk bassist og komponist bosat i Amsterdam. Samuel er bassist med fødderne forankret i jazz- og folketraditionen, og med det afsæt søger han at udtrykke sin egen stemme med sin musik. I Danmark har han spillet med musikere som: Thomas Fryland, Cesar Joaniquet og Jacob Djursaa Kvintet og også udgivet et album med sin egen septet Fatamorgana. I Amsterdam har han studeret med folk som Clemens van der Veen og Ben van Gelder. Samuel er på vej ind i Amsterdams jazzscene med grupper som MAST og fias.co, men mest fremtrædende hans 8 mands band: Sonic Choir of Love, som udgiver deres debutalbum til efteråret.


Jens Emil Jensen er en fremadstormende jazz-trommeslager og komponist, bosat i Aarhus. Her har han netop færdiggjort sin kandidat ”Nordic Master In Jazz”, som også inkluderede studier i Helsinki og Stockholm. Jens Emil er fast jamvært og medstifter af Aarhus Jazz Jam, og med knap 100 arrangerede jazz-jams i bagkataloget, kan man være sikker på at jammen er i trygge hænder! Jens Emil har spillet med flere af de største danske jazzprofiler, og hans aktive projekter inkluderer bl.a. Bäckström / Friman / Jensen Trio (FI / DK) som udgiver debut-album senere i år, samt jazz / fusion kvintetten Odd Pocket med Jens Emils egne kompositioner.


Se mere her #1


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C