AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Late Night Jazz Jam m. Thorbjørn Stefansson & Jens Emil Jensen (DK) - Photo: HeadQuarters

Photo: HeadQuarters

Late Night Jazz Jam m. Thorbjørn Stefansson & Jens Emil Jensen (DK)

23:00

S&B
Thorbjørn Stefansson (b) Jens Emil Jensen (drm)

Late night jazz på Headquaters

Til dette års Aarhus Jazz Festival har trommeslager og jam-host Jens Emil Jensen samlet et hold af fantastiske bassister, til at stå for årets officielle Late Night Jazz Jams, sammen med Jens Emil bag trommerne. Udover de officielle jamværter, så kan man forvente nogle fantastiske surprise-gæster inkl. internationalt anerkendte navne, til at skyde de forskellige jams godt i gang med en kort åbningskoncert!

Efter åbningskoncerten er jammen åben indtil 02.00 eller senere, hvor alle jazzcats må jamme med på scenen! Her mødes både danske og udenlandske musikere fra nær og fjern, finder sammen i nye konstellationer og holder musikalsk legestue til stor fornøjelse for både sig selv og publikum. Så tag dit instrument under armen eller på ryggen, og tag del i den musikalske fejring! På scenen forefindes klaver, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Du kan se frem til sene aftenener hvor der er mulighed for at nyde gode øl og drinks, jamme med på scenen, eller bare læne dig tilbage og oplev Aarhus’ sprudlende jazzmiljø folde sig ud, når lokale unge jazztalenter og etablerede internationale profiler samles i et musikalsk møde hvor alt kan ske!

Til denne jam får Jens Emil Jensen (trommer) selskab af den fantastiske bassist Thorbjørn!

Thorbjørn Stefansson er en kontrabassist og komponist, bosat i Berlin. Han er en integreret del af Berlins jazzscene og har samarbejdet med talrige nationale og internationale kunstnere såsom Loren Stillman, George Garzone, Kit Downes, Jim Black, Wanja Slavin og Jonas Burgwinkel. Thorbjørn er en del af adskillige projekter og udgav debutalbummet for trioen Dream Big Fish i 2024. Andre udgivelser inkluderer "Sun Ark" (2024), "Nissen Mosh - Precious" (2022) og "Rasmus Holm Quartet - Fatamorgana" (2021). I 2021 modtog han JIB Jazz Prisen for "Enestående Solist".


Jens Emil Jensen er en fremadstormende jazz-trommeslager og komponist, bosat i Aarhus. Her har han for nyligt færdiggjort sin kandidat ”Nordic Master In Jazz”, som også inkluderede studier i Helsinki og Stockholm. Jens Emil er fast jamvært og medstifter af Aarhus Jazz Jam, og med knap 100 arrangerede jazz-jams i bagkataloget, kan man være sikker på at jammen er i trygge hænder! Jens Emil har spillet med flere af de største danske jazzprofiler, og hans aktive projekter inkluderer bl.a. Bäckström / Friman / Jensen Trio (FI / DK) som udgiver debut-album senere i år, samt jazz / fusion kvintetten Odd Pocket med Jens Emils egne kompositioner.


Se mere her #1


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C