AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Stacey Kent, Jim Tomilson & Art Hirahara (US) - Photo: Musikhuset Aarhus

Photo: Musikhuset Aarhus

Stacey Kent, Jim Tomilson & Art Hirahara (US)

20:00

M&C
350
Stacey Kent (v) Jim Tomilson (sax) (fl) Art Hirahara (key)

Verdensstjernen Stacey Kent præsentere anmelderrost album

Stacey Kent er en af vor tids store jazzsangere med en hær af fans verden over, et væld af hædersbevisninger og priser, herunder en Grammy-nominering, albumsalg på over 2 millioner, guld-, dobbelt-guld- og platin-sælgende albums, der har nået en række nr. 1 chart-positioner i løbet af sin karriere. Stacey er kendt som en som en sanger, der er i stand til at sætte et karakteristisk præg på et imponerende repertoire af standarder. 

Med over 2 millioner albumsalg, 400 millioner streams på Spotify har hendes seneste udgivelse, "I Know I Dream: The Orchestral Sessions", (Okeh / SONY) har modtaget strålende anmeldelser, herunder en eftertragtet fem stjerner i Downbeat, der vandt 'Årets Album' i vokalkategorien ved Jazz Japan Awards 2018, og blev beskrevet af All About Jazz som "berusende underdrivelse, når det er bedst. Endnu en juvel i en diskografi med mange, det er en, der fortjener at blive fremhævet for sin glans."

Med et katalog med 11 studiealbum og en imponerende liste af samarbejder, har Stacey prydet scenerne i mere end 50 lande i løbet af forløbet af hendes karriere. 

Staceys "I Know I Dream"-turné fortsætter verden over med udsolgte koncerter og festivaloptrædener. Besøg hendes BandsInTown-side for turnédatoer. 

Stacey Kent, vender tilbage til Musikhuset med saxofonist / komponist / arrangør, Jim Tomlinson og pianist, Art Hirahara, for at præsentere Songs From Other Places.

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser - med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted d. 12.-19. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.


Se mere her #1


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Billetinfo
Entré 350 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C