AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

ANYA & Peter Vuust Trio (DK) - Photo: Musikhuset Aarhus

Photo: Musikhuset Aarhus

ANYA & Peter Vuust Trio (DK)

20:00

R&P
275
ANYA (v) Peter Vuust (b) Nikolaj Hess (p) Morten Lund (dr)

ANYA med Peter Vuust Trio

Oplev jazz, pop, soul og R&B smelte sammen, når sangerinden ANYA går på scenen i Musikhuset sammen med Peter Vuust Trio. Til koncerten får ANYAs fremragende vokal og musik lov til at udfolde sig i jazz-formatet sammen med Peter Vuust Trio, som består af Peter Vuust, Nikolaj Hess og Morten Lund – der er blandt landets allerdygtigste jazzmusikere.  

Dansk / amerikanske ANYA debuterede i 2015 med den anmelderroste The Credit, hvor blandt andet Snap Back og Need to Know blev spillet flittigt i radioen. Med en perlerække af singler strøet over de seneste år, har ANYA etableret sig som en vigtig artist på den danske pop-scene. Efter en eksplosiv start på karrieren fulgte ANYA op med stærke singler som Doorstep, Overrun, og Avalanche, og udgav i 2019 sit debutalbum Faith.

Efter udgivelsen af Faith valgte sangerinden at udforske sin sangskrivning på dansk med Ep’en Nøgen. Albummet er blevet streamet over 1.3 million gange på Spotify. Med sange som Min Kind, Se mig nøgen, Karens sang og Farlig fra TV2-serien Sex, blev det både til airplay på P3, P4 og P6.

Efter et par års pause fra musikken har ANYA kastet blikket mod sit amerikanske ophav og er kommet endnu tættere på sine amerikanske rødder, som har hjulpet hende til at finde sig selv med ny musikalsk inspiration. 

 


Se mere her #1


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
KØB BILLET Billetinfo
Entré 275 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C