AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Gustaf Ljunggren  /  Emil de Waal feat. Kati Brien (DK/SE/DE) - Photo: Foto: Søren Solkjær

Photo: Foto: Søren Solkjær

Gustaf Ljunggren / Emil de Waal feat. Kati Brien (DK/SE/DE)

22:00

ADV
Gustaf Ljunggren: strenge-, blæser- og tangentinstrumenter Emil de Waal (drm) slagtøj og elektronik Kati Brien (a-sax)

Emil de Waal og Gustaf Ljunggreen improviserer med altsaxofonist Kati Brien

Improvisationen er i højsædet, og det er ikke til at sige, hvad der kommer ud af aftenernes kunstneriske møder, når trommeslager Emil de Waal og multiinstrumentalist Gustaf Ljunggreen indtager Musikhuset Aarhus' caféscene! De to musikere har de sidste 25 år spillet på alle slags scener i hele verden – og nu er turen kommet til Musikhuset Swinger.

Koncerten er en del af Aarhus Jazz Festivals artist residency 2024, hvor musikerne Emil de Waal og Gustaf Ljunggren som gæstekunstnere på festivalen kan opleves i mange forskellige musikalske sammenhænge.

Duoen har altid været nysgerrig og arbejdet på tværs af genrer og med alverdens musikere, og disse koncerter er ikke en undtagelse. Til Musikhuset Swinger får Emil de Waal og Gustaf Ljunggren blandt andet besøg af Kati Brien, der spiller altsaxofon i Aarhus Jazz Orchestra, tirsdag den 16. juli, og onsdag den 17. juli kan publikum opleve Emil de Wall og Gustaf Ljunggren på Caféscenen sammen med nogle af de andre musikere, de har spillet med i løbet af deres artist residency under Aarhus Jazz Festival. 

Gustaf Ljunggreen og Emil de Waal har sammen udgivet tre album, der rummer et unikt musikalsk venskab. Det seneste album Stockholm København (2023) hylder musikernes hjembyer med instrumentale numre, hvor de legende bevæger sig mellem det akustiske, elektriske og elektroniske uden at lade sig begrænse af genrer og stilarter. 

Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival

Traditionen tro inviterer Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival.

Musikhuset Swinger i dagene 12. til 19. juli og fylder scenerne i og omkring Musikhuset samt foran KISSA i Musikhusparken med skøn jazz fra ind- og udland. Glæd dig til masser af formidabel gratis live jazz, entrékoncerter med sublime jazznavne og masser af god stemning.

Musikhuset Swinger er en forlængelse af Ridehuset Swinger, som Aarhus Jazz Orchestra har arrangeret i mere end 30 år, og som rykkede ind i Musikhuset i 2022 på grund af byggeriet foran ARoS.


Se mere her #1


Se mere her #2


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Co-Arrangør
Musikhuset Aarhus
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C