AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Ipek Yolu (DK) - Photo: HeadQuarters

Photo: HeadQuarters

Ipek Yolu (DK)

20:00

90
Orhan Özgur (saz) Olaf Brinch (b) Frederik Emil Bülow (drm) Jon Døssing Bendixen (Keys)

Sammensmeltning af musikalske traditioner fra hele verden

Ipek Yolu smelter på magisk vis musikalske traditioner fra hele verden sammen til en fængslende oplevelse. Med en eklektisk fusion af afro, jazz og hip-hop, samt anatolsk psykedelisk folklore, skaber de et unikt lydunivers uden grænser. Medlemmernes multikulturelle baggrund tilføjer dybde, og Orhan Özgürs fortryllende saz-melodier binder det hele sammen. Oplev en universel fejring af mangfoldighed, rytme og melodi, når Ipek Yolu tager dig med på en fortryllende musikalsk rejse på tværs af kontinenter og kulturer.

Ipek Yolu består i skrivende stund af Orhan Özgur (Saz), Olaf Brinch (Bas), Frederik Emil Bülow (Drums) og Jon Døssing Bendixen (Keys). 

Disse musikere har spillet i så forskellige bands som Hudna, Sorten Muld, Junglelyd, Abekejser, Clapper Music og AddisAbabaBand, og det kan høres! Musikken indeholder noget til både krop og hjerne, og sætter med garanti gang i dansegulvet, når dansevenlige grooves blandes med catchy Saz melodier og brændende synthesizer soloer. Frederik Emil Bülow er kendt fra Jazzmiljøet i Århus, og vandt allerede i 2014 en Danish Music Award med sit band Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet. Jon Døssing Bendixen er kendt fra bands som Abekejser.

 


Se mere her #1


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Entré 90 kr.
Forsalg 90 kr. Entré i døren 110 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C