AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Choi / Crellin / Duun / Kühne (US/NL/AUS/DK) - Photo: Erlings Jazz- & Ølbar

Photo: Erlings Jazz- & Ølbar

Choi / Crellin / Duun / Kühne (US/NL/AUS/DK)

20:00

ADV
120
Brandon Choi (trp) Wouter Kühne (drm) Mim Crellin (voc) Morten Duun (g)

Nysgerrig jazz med et kaotisk og legende strejf 

Den internationalt anerkendte guitarist og komponist Morten Duun er kendt at kombinere nysgerrighed med en forkærlighed for simplicitet. Med en blid hånd og et legende kaotisk strejf inviterer han lytteren med på en musikalsk opdagelsesrejse til nye steder.

Det er et tegn på Mortens eventyrlystne natur, at han har en lang historie med at bo, arbejde og turnere uden for sit hjem i Aarhus, Danmark. Musikken har givet ham mulighed for at kalde flere lande for hjem - især Tyskland, Frankrig, Australien og USA, hvor han færdiggjorde sin kandidatgrad på Manhattan School of Music i New York.

Morten har med sin farverige eklekticisme og omhyggelige sans for detaljer skabt sig en markant niche på den globale musikscene. Det har han senest vist på sit kommende debutalbum "Code Breaker" med et ensemble af samarbejdspartnere fra tre kontinenter: Wouter Kühne fra Amsterdam på trommer, den australske vokalist Mim Crellin og de New York-baserede musikere Brandon Choi på trompet, Matthew Sheens på klaver og den særlige gæstevokalist Theo Bleckmann.


Arrangør
Erlings Jazz- & Ølbar
28517962
Billetinfo
Entré 120 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C