AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Tom / Nissen / TB + Erik Kimestad (DK) - Photo: HeadQuarters

Photo: HeadQuarters

Tom / Nissen / TB + Erik Kimestad (DK)

20:00

90
Kasper Tom (drm) Asger Nissen (a-sax) Thorbjørn Stefansson (d-b) Erik Kimestad (trp)

Personlig og energisk jazz af trioen Tom / Nissen / TB og Erik Kimestad

Asger Nissen:

Siden sin ankomst i Berlin i slutningen af 2017, har den danske altsaxofonist, Asger Nissen opbygget et solidt navn som efterspurgt musiker på den tyske jazzscene. Hans stærke personlige sound og energiske samt nysgerrige stil har bragt Asger Nissen i samarbejde med en lang række musikere fra den europæiske jazzscene. Han har turneret gennem Europa på talrige klubber og festivaller og modtog i 2021 JIB Jazzpreis der Karl Hofer Gesellschaft som fremragende solist.

Thorbjørn Stefansson:

Thorbjørn Stefansson er en kontrabassist og komponist, bosat i Berlin. Han er en integreret del af Berlins jazzscene og har samarbejdet med talrige nationale og internationale kunstnere såsom Loren Stillman, George Garzone, Kit Downes, Jim Black, Wanja Slavin og Jonas Burgwinkel. Thorbjørn er en del af adskillige projekter og udgav debutalbummet for trioen Dream Big Fish i 2024. Andre udgivelser inkluderer "Sun

Ark" (2024), "Nissen Mosh - Precious" (2022) og "Rasmus Holm Quartet - Fatamorgana" (2021). I 2021 modtog han JIB Jazz Prisen for "Enestående Solist".

Kasper Tom

I løbet af de sidste 15 år har trommeslager Kasper Tom slået sit navn fast på den europæiske impro- / advantgarde-scene, ikke mindst som leder af grupperne FUSK og Kasper Tom 5, men også som sideman i forskellige ad hoc projekter med musikere som Rudi Mahall, Alexander von Schlippenbach, Axel Dörner og Johannes Bauer. Han er del af det anmelderroste kollektiv Barefoot Records og har 20 udgivelser bag sig i eget navn.


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Entré 90 kr.
Forsalg 90 kr. Entré i døren 110 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C