AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Kongklave (DK) - Photo: Kongklave

Photo: Kongklave

Kongklave (DK)

13:00

K&F
Andreas Skamby (drm), Dea Marie Kjeldsen (perc, voc)

En rigtig familiekoncert med Kongklave i Musikhusparken

Kongklave er tilbage i Musikhusparken med deres magiske børnejazz til Musikhuset Swinger. Tag børnene i hånden og kom og oplev en verden, hvor trommeslag og perkussion skaber et eventyrligt univers af lyd og rytme!

Kongklave består af trommeslageren Andreas Skamby og perkussionisten Dea Marie Kjeldsen, som har fundet fælles begejstring i at dyrke et rytmisk univers med både finesse og råstyrke. Vær med på plænen foran Musikhuset, når de med stor spilleglæde serverer dynamiske arrangementer med inspiration fra alverdens trommetraditioner til glæde for både store og små. 

Musikken er fuld af melodier og rummer både stramme arrangementer og mere sprælske, legesyge passager. Med i bagagen har duoen nemlig en utrolig bred og spændende instrumentsamling, der spænder fra klassiske trommesæt og congas til børneklaver, klokkespil, syngeskåle og hundeskåle, så der er ingen grænser for, hvad makkerparret kan bruge til at skabe musikalske øjeblikke, som får både børn og voksne til at danse og synge med. Så grib dine trommestikker og kom og vær med til en skøn børnekoncert i Musikhusparken på plænen foran KISSA. Alt kan ske, og det kan kun blive godt!

Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival

Traditionen tro inviterer Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival.

Musikhuset Swinger i dagene 12. til 19. juli og fylder scenerne i og omkring Musikhuset samt foran KISSA i Musikhusparken med skøn jazz fra ind- og udland. Glæd dig til masser af formidabel gratis live jazz, entrékoncerter med sublime jazznavne og masser af god stemning.

Musikhuset Swinger er en forlængelse af Ridehuset Swinger, som Aarhus Jazz Orchestra har arrangeret i mere end 30 år, og som rykkede ind i Musikhuset i 2022 på grund af byggeriet foran ARoS.


Se mere her #1


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Co-Arrangør
Musikhuset Aarhus
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C