AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Allen Anjeh - Volume Jazz Village (DK) - Photo: Chantal Azari

Photo: Chantal Azari

Allen Anjeh - Volume Jazz Village (DK)

21:30

150
Allen Anjeh & band

Dansabel vokalmusik fra dansk stjernefrø

Allen Anjeh siger tingene, som de er. Hun spiller alt R&B og trækker både på sin barndom i Cameroon og sine teenageår i Danmark og skaber en lyd, der er fuldkommen hendes egen.

I sine tidlige teenageår flyttede hun med sin mor til Danmark, en flytning hun selv beskriver som et kæmpe kulturchok. Allen Anjeh skulle lære et helt nyt sprog og skilte sig ud som den eneste sorte elev på sin danske skole. En oplevelse, hun beskriver som meget mentalt drænende. Til gengæld blev musikken et frirum for Allen Anjeh, der konstant nynnede og sang for sig selv. Igennem musikken kunne hun udtrykke sine tanker og følelser. 

På sin EP Ó mmɛ ne’ fra 2023 beviser Allen Anjeh sit kunstneriske potentiale som alt R&B artist med en klar popkant. Samtidig er albummet en hyldest til kultur og de mennesker, der betyder noget for Allen Anjeh - og et opgør med det Globale Nords stigmatiserende fortællinger og forestillinger om det afrikanske kontinent.

---

Volume Jazz Village er et nyt initiativ i jazzfestivalen, hvor Aarhus Jazz Festival og Volume Village lørdag 20. juli præsenterer et flot musikprogram, der er centreret omkring jazz, fusioneret med urbane genrer som elektropop, afro, hiphop og reggae. Der er musik og god stemning, når du kan opleve Allen Anjeh, Sunbörn, Left Up Right og Pladedamen i fantastiske rammer på scenen hos Volume Village. Den samme billet giver adgang til en eftermiddag og aften med koncerter, DJ og efterfest. Dørene åbner kl. 16 og jazzfesten fortsætter ind i sommernatten…

 


Se mere her #1


Se mere her #2


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Co-Arrangør
Aarhus Volume
Billetinfo
Entré 150 kr.
Partoutbillet Volume Jazz Village: 150 kr. (koncerter, DJ, efterfest). Billet efterfest er gratis. Døre til hele arrangementet åbner kl. 16.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C