Køs & Pia Tafdrup (DK)
Køs & Pia Tafdrup (DK) jazzlive reportage Læs Jazzlive blog
Køs & Pia Tafdrup (DK) foto galleri Fotos fra koncerten
Køs & Pia Tafdrup - Photo: Radar

Foto: Radar

Køs & Pia Tafdrup (DK)

Pia Tafdrup (poetry), Maria Dybbroe (a-sax), Valdemar Kragelund (electronics, computer), Kristian Isholm Saarup (drm)


Ordbilleder bliver til lyd

Ud fra en gensidig beundring af hinandens udtryk og forskellige tilgange til at arbejde med kunst begyndte de ungefremadstormende musikere i trioen Køs og den anerkendte digter Pia Tafdrup at skabe musik sammen i 2018.

I 2021, efter adskillelige koncerter rundt om i landet, udgav de deres første album Ud af en mund på Barefoot Records i anledning af Pia Tafdrups 40 års jubilæum.

Albummet er sammensat af temaer, som går på tværs af Pia Tafdrups digtsamlinger fra hendes værkserie om sanserne: Smagen af Stål (2014), Lugten af Sne (2016), Synet af lys (2018), Lyden af Skyer (2020) og Berøringen af hud (2022). Det er første gang, at PiaTafdrup indgår i et band.

Glæd jer til en meditativ, sanselig koncert, hvor musikken ind og ud af improvisation søger at understøtte og udvide oplevelsen af digtenes forskellige universer og betydninger. En koncert, hvor ordenes billeder lydliggøres og får en ny abstraktion, og hvor musikken indfanges og kommer helt tæt på lytteren, forbundet via vores fælles talte sprog.

 Køs & Pia Tafdrup (DK)

Billetinfo

Entré 150 kr.

Unummerede pladser

Radar

Radar
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus
kontakt@radarlive.dk
https://radarlive.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Radar
(+45) 30 27 61 67
www.radarlive.dk
Køs & Pia Tafdrup (DK)

Billeder

Køs & Pia Tafdrup - Photo: RadarFoto: Radar

Video