Beskrivelse

Jazz og fællesspisning (DK)

MasVino Vinbodega (mad og hygge)

Grill, rom, sommer og fællesskab

Masvino Vinbodega er gået sammen med Aarhus Jazz Orchestra og har sammensat en fantastisk menu til jazzinteresserede i forbindelse med Ridehuset Swingers 30 års jubilæum 17.-20. juli 2019 under Aarhus Jazz Festival.

Temaet for aftenkoncerterne i Ridehuset er i år Cuban Big Band Nights – og det rimer på grill, rom, sommer og fællesskab.

Masvino serverer hver dag en lækker menu i teltet på Officerspladsen, som kan nydes med de andre nysgerrige jazzpublikummer og madelskere.

Formen er ganske simpel: Masvino griller hele pattegrise, som forventes at være klar til fællesspisning i madteltet kl. 18.15. Du booker plads på forhånd ved at klikke Køb billet i det grønne felt ovenfor og derefter på Find billetter i det orange felt på den side, du kommer ind på. Book gerne i god tid, da der er begrænset antal pladser.

Når du booker en plads i madteltet, reserverer du samtidig en siddeplads til aftenkoncerten Cuban Big Band Nights, som foregår i Ridehuset kl. 20.00. Så kan du i ro og fred nyde både den velsmagende menu og den hyggelige atmosfære i teltet uden at være bekymret for din plads til koncerten.

Menu
Helstegt pattegris • Kartoffelsalat med røget chili, radiser, løg og masser af urter • Lun sommerkål med yoghurt, koriander, kerner og hibiscus • Bønnesalat med frisk chili, mynte & god olivenolie • Chimichurri og BBQ

Pris: 145 kr. inkl. en velkomstdrink. 70 kr. for børn under 10 år.

Tilkøb på dagen: Dessert: Friske jordbær, chantilly & myntesukker – 50 kr.

Ridehuset Swinger byder på koncerter hver dag fra kl. 14.00, alt sammen med fri entré. Kom derfor gerne i god tid og nyd sommeren, de sprøde jazztoner og duften fra grillen med et glas kølig vin fra Masvino, eller slå dig løs i vores rom- og cigarbar.

Læs mere om programmet for Ridehuset Swinger 2019 – Cuban Big Band Nights på www.aarhusjazzorchestra.dk.


www.masvino.dk

Info

17/07/2019

18:15 - 20:00
Entré Kr. 145
Billetten gælder hovedret med velkomstdrink samt plads til aftenens koncert i Ridehuset med Aarhus Jazz Orchestra.
Der kan tilkøbes dessert på dagen for 50 kr.


Koncertsted

Officerspladsen - Ved Ridehuset
Vester Allé 3
8000 Aarhus C
(+45) 30 24 06 62
john@ajazz.dk
www.aarhusjazzorchestra.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Orchestra
(+45) 30 24 06 62
www.aarhusjazzorchestra.dk
Co-Arrangør
Masvino Vinbodega

Media
  • Jazz og fællesspisning