Michael Bladt - Clash (DK)
Michael Bladt - Clash - Photo: Michael Bladt - CLASH

Foto: Michael Bladt - CLASH

Michael Bladt - Clash (DK)

Michael Bladt (sax), Jeppe Lavsen (g), Jon Døssing Bendixen (key), Adrian Christensen (b), Frederik Bülow (drm)


Musikalske kontraster og sammenstød

Clash er saxofonisten Michael Bladts helt nye projekt, der får debut under dette års Musikhuset Swinger. Den nyskrevne musik rummer masser af kontraster og sammenstød mellem forskellige elementer:

Et poppet A-stykke / et komplekst B-stykke.
Lige-ud-ad-landevejen grooves / komplekse polyrytmiske elementer.
Solospillet er fængende melodiøst / men også syret, grimt og harmonisk udfordrende.

Også i hele grund-setuppet i det nye band er der et clash, nemlig mellem to forskellige generationer: Michael Bladt har valgt at invitere musikere fra en anden og yngre generation end ham selv med ombord i projektet, da de unge jazzmusikere har et moderne take på sound, rytmik og udtryk m.m.

Normalt laver jeg, og formentlig langt de fleste andre kunstnere, plader og projekter med musikere fra samme generation som os selv, men jeg er nysgerrig på at undersøge, hvad der sker, når jeg og min musik møder musikere, der tilhører en anden generation, end jeg selv gør,” siger Michael Bladt.

Der er med andre ord al mulig grund til at møde op i Musikhuset og opleve debuten på dette helt nye projekt, hvor musikken både er inviterende og inkluderende, men også udfordrende på en måde, der vil vække publikums nysgerrighed.

Om Musikhuset Swinger
Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet sit samarbejde med Musikhuset Aarhus og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel helt velkendte, Musikhuset Swinger.
 
13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter. Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.
 
 

Læs mere om Michael Bladt - Clash

Michael Bladt - Clash (DK)

Billetinfo

Fri entré

Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
8000 Aarhus
billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk
https://musikhusetaarhus.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Orchestra
(+45) 30 24 06 62
https://www.aarhusjazzorchestra.dk/
Co-Arrangør
Musikhuset Aarhus
Michael Bladt - Clash (DK)

Billeder

Michael Bladt - Clash - Photo: Michael Bladt - CLASHFoto: Michael Bladt - CLASH

Video