AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Kwella / Lysgaard / Friis (DK) - Photo: Café Gemmestedet

Photo: Café Gemmestedet

Kwella / Lysgaard / Friis (DK)

21:00

Jens Christian Kwella (g), Peter Friis (b), Kristoffer Lysgaard (drm)

Den gode melodi – det fede groove

Det er blevet en tradition og et tilløbsstykke, at guitaristen Jens Christian Kwella hvert år samler en trio til at spille på Café Gemmestedet. I år bliver det Kwella / Lysgaard / Friis, der elsker den gode melodi og det fede groove, og samtidig vægtes sammenspillet, interaktionen og det uforudsigelige højt.

Alle tre musikere har været en del af den danske musikscene i mange år, og ud af de mange års erfaring opstår et intenst sammenspil og et nærværende udtryk.

Jens Christian Kwella har udsendt syv album i eget navn, og anmelderne har blandt andet skrevet:

Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil, og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen.

Jens Christian Kwella arbejder til daglig som lektor i guitar på Det Jyske Musikonservatorium, og arbejder desuden jævnligt i blandt andet hele Skandinavien, Italien og Sydafrika.

Kristoffer Lysgaard tilhører den nye generation af talentfulde og fremadstormende jazzmusikere og har allerede gjort sig bemærket i en lang række sammenhænge.

Peter Friis er en af de mest benyttede bassister i Aarhus og har spillet med Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre.


Læs mere om Kwella / Lysgaard / Friis


Arrangør
Café Gemmestedet
50 50 87 58
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C