AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Thomas Sejthen Trio (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Thomas Sejthen Trio (DK)

20:00

50
Mads Ole Erhardsen (sax, b-cl), Thomas Sejthen (b), Jesper Bo Knudsen (drm)

En moderne udgave af den “klassiske" jazztrio

Thomas Sejthen Trio blev dannet i 2018 og har et minimalistisk udtryk og intenst sammenspil som speciale.

Alle kompositioner er af Thomas Sejthen, og inspirationen er hentet fra blandt andet Thelonious Monks skæve univers og fra den traditionelle jazztrio-lyd. Eftertænksomme ballader med ro og melankolske klangflader smelter sammen i en enhed, altsammen spillet med nærvær og nerve.

Thomas Sejthen har i mange år været fast bassist i blandt andet Uffe Steen Trio, Indra, Admiral Awesome og Simon Eskildsen Trio, ligesom han har spillet med andre danske og internationale jazzstjerner.

Det anmelderroste debutalbum fra 2019 – med samme navn som trioen – er tilgængeligt på diverse streamingtjenester. Anmelderne skrev: 

“Musikken er – om end inspireret af den mere avancerede del af jazz – ikke spor afvisende og utilgængelig. Denne udgivelse vil ofte finde vej til tallerkenen fremover.” 
Jazz Special.

"Thomas Sejthen spiller med en særlig koncentration og intensitet. Han er steady, pålidelig og tydelig. Der spilles ikke med floromvundne bastoner. Han spiller det nødvendige, og når han gør det, så udtrykker han meget mere, end de fleste gør med det dobbelte.”
JazzNyt.

 


Læs mere om Thomas Sejthen Trio


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C