AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Dexterity – Portrætkoncert (DK) - Photo: Piano Værkstedet

Photo: Piano Værkstedet

Dexterity – Portrætkoncert (DK)

15:00

100
Cesar Joaniquet (t-sax), Morten Haugshøj (g), Jens Jefsen (b), Jesper Bo Knudsen (drm)

Koncerten er aflyst!

Dexterity – hyldest til en jazzlegende

Fire danske jazzprofiler tager dig med på en musikalsk lystvandring med Dexter Gordons populæreste numre samt fortællinger om den farverige kunstner og hans intense og dybt originale saxofonspil.

Dexter Gordon var en stilskaber og storyteller på saxofonen. Hans legende og idérige spil har påvirket generationer af saxofonister fra 40’ernes bebop og frem til i dag.

Dexter Gordon spillede også, med sit ophold i København fra midten af 1960’erne til begyndelsen af 1970’erne, en helt særlig rolle for udviklingen af dansk jazz.

Jens Jefsen, der leverer de swingende baslinjer i Dexterity og som ung jævnligt spillede sammen med Dexter Gordon, fortæller underholdende førstehåndsanekdoter som del af koncerten.

I det hele taget bliver publikum taget med på en underholdende musikalsk og anekdotisk rejse i Dexter Gordons spændende univers.

Til koncerten på Klaverakademiet er det den fantastiske Cesar Joaniquet, der frekventerer saxofonen.

 

Tricksters Inc. præsenterer i 2021 en portrætkoncertrække med flere nye og spændende projekter med høje ambitioner. Her kan du som publikum vente dig stor og helstøbt koncertoplevelse, hvor du gennem musik og tekster, lysprojektioner og live visuals kommer tættere på en kunstner, der har betydet noget ganske særligt. Med musikken i højsædet og med nogle vanvittig stærke hold, inviteres du til et sansebombardement af en oplevelse. Du kan under Aarhus Jazz Festival opleve Zetterlund Tribute, Amy Winehouse Tribute og Dexterity, ligesom historien om The Jazz Crooner.


Læs mere om Dexterity – Portrætkoncert


Læs mere om Dexterity – Portrætkoncert


Arrangør
Piano Værkstedet
86 12 26 25
Co-Arrangør
Tricksters Inc.
Billetinfo
Entré 100 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C