AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Esben Just & Ronni Boysen (DK) - Photo: CasaV58

Photo: CasaV58

Esben Just & Ronni Boysen (DK)

14:00

50
Esben Just (p), Ronni Boysen (g)

Forrygende Blues'n'Jazz-jam

Det er en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til jamsession med Esben Just. Danmarks New Orleans Rock’n’Blues- pianist og entertainer nr. 1, samt den eminente bluesguitarist Ronni Boysen.

Der bliver som regel brug for syng med-stemme og håndklap, når Esben Just sætter gang i den.

Udgangspunktet er kærligheden til New Orleans-musikkens herligheder, og der er intensitet og autenticitet i luften, når Esben Just sætter sig bag klaver og mikrofon for at fremmane stemning og liv.

En kærlighedserklæring til den håndspillede musik og til det beat der opstår når øjeblikket gribes og fortolkes med åbne sanser.

Ronni Boysen er en af Danmarks bedste og mest efterspurgte bluesguitarister.

Blandt andet er han leadguitarist hos Muddy Waters’ ældste søn, Mud Morganfield, når denne spiller i Europa, og han har netop turneret med den amerikanske sangerinde Diunna Greenleaf.

Desuden spiller Ronni Boysen fast med svensk-danske The Kokomo Kings og dansk-irske Trainman Blues, ligesom han jævnligt har kunnet høres i samarbejde med Hans Knudsen, Troels Jensen og Peter Nande m.fl.

Ronni Boysen bliver i musikpressen rost for sit elegante, disciplinerede og swingende bluesspil, og det har resulteret i en række priser: The Blues Lounge Radio Show Awards: Guitarist of the Year (2018), The Blues Lounge Radio Show Awards: Band of the Year (The Kokomo Kings)(2018), Danish Music Awards Blues: Årets Danske Bluesudgivelse (Trainman Blues: Trainman Blues)(2018), Årets Danske Blues Navn (2013) og Blueskartellets Ærespris (2010)


Læs mere om Esben Just & Ronni Boysen


Arrangør
CasaV58
26 20 65 46
Co-Arrangør
Boysens Blues Venner
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C