AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Bobo Moreno (DK) - Photo: Tir Na Nóg

Photo: Tir Na Nóg

Bobo Moreno (DK)

21:00

125
Bobo Moreno (voc), Mads Bærentzen (p), Morten Ramsbøl (b), John Riddell (drm)

Sprød jazzvokal bakket op af et stjernehold

Glæd dig til en vidunderlig koncert med Bobo Moreno og nogle af landets dygtigste jazzmusikere.

Sangeren Bob Moreno er kendt for sin sprøde jazzstemme og har turneret med nogle af Danmarks største kunstnere, heriblandt Sanne Salomonsen, Bo Stief og Chasing Dreams. Han har medvirket på et D-A-D-album og selv udgivet med duoen Peaches and Bobo i 1993. Desuden har han spillet med diverse bigbands som Tivolis Bigband og DR Big Band.

John Riddell er komponist, arrangør og dirigent og er en af de mest efterspurgte trommeslagere i Danmark. Riddell har trods sin unge alder allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er trommeslager i Aarhus Jazz Orchestra, som spiller mere end 80 koncerter om året. Derudover har han spillet med en masse store danske og internationale solister, heriblandt: Seamus Blake, Teitur, Kira Skov, Maria Lucia, Caroline Henderson og Cæcilie Nordby.

Mads Bærentzen er også at finde i Aarhus Jazz Orchestra, hvor han er fast mand på tangenterne. Han har i mange år placeret sig som en af de førende jazzpianister i Danmark. Siden dannelsen af sin egen trio har Mads Bærentzen udgivet en række album i samarbejde med bassist Morten Ramsbøll og trommeslager Kristian Leth. Bærentzen udgav i 2012 sin første soloplade, og senest i 2015 et opfølgende soloalbum Natten er så stille med fortolkninger af en række sange af komponisten C. E. F. Weyse. Han har igennem årene spillet med en lang række store jazznavne som Kurt Elling, Dianne Reeves, Cæcilie Norby og Chris Minh Doky.

Morten Ramsbøl er dansk bassist og komponist. Ramsbøl har optrådt med et hav af musikere, bl.a. Kurt Elling, Cæcilie Nordby, Karen Busch, Erik Alexander, Morten Lund, Kristian Leth og Lars Jansson. Han er en efterspurgt studie- og orkestermusiker, der dyrker den kendte danske jazztradition, og med det høje tekniske niveau, han besidder, lyder de skønne melodier som en leg.

 


Arrangør
Tir na NÓg
86 19 19 10
Billetinfo
Entré 125 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C