AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Coudoux / Pi / Thomsen (DE/DK) - Photo: Sun Ship

Photo: Sun Ship

Coudoux / Pi / Thomsen (DE/DK)

20:00

80
Elisabeth Coudoux (vc, electronics), Asger Thomsen (b, objects), Nana Pi (sax, objects)

Dristige risici og dynamisk interaktion

Glæd jer til at opleve et magisk møde mellem tre af Nordeuropas stærkeste improstemmer. Coudoux / Pi / Thomsen er lyden af dristige risici og dynamisk interaktion. Med en kammerlignende instrumentering og et ønske om at gå til de ekstreme muligheder for akustisk lydproduktion er denne trio en fest for åbne ører.

Elisabeth Coudoux er meget interesseret i improviseret musik, som for hende repræsenterer en dialog med intuitive og kompositoriske idéer sammen med kunstnere og musikere i første moment. Elisabeth Coudoux udgav sit soloalbum Some Poems i 2016, hvor hun med Kevin Whiteheads ord ... viser sin egen tydelige stemme på cello.

Elisabeth Coudoux er leder af Emiszatett, en del af Zeitkratzer og har spillet internationale koncerter i mere end 15 år.

Asger Thomsen er bassist og komponist bosiddende i København. Hans musikalske virke er oftest inden for fri improvisation og freejazz. Hans stil er karakteriseret ved en fysisk, detaljeorienteret tilgang og en stor palet af lyde – ofte ved hjælp af ukonventionelle spilleteknikker. Han leder eller co-leder projekter som Autolysis, The Moms, Perfect Volume og Our Hearts as Thieves. Desuden har han sit eget soloprojekt.

Nana Pi er en københavnbaseret saxofonist, komponist og dirigent, der hovedsageligt arbejder på den eksperimentelle jazzscene. Hun har en original lyd ved brug af objekter og udvidede teknikker. Nanna Pi har udviklet musiktegnsproget Extemporize, som hun anvender i forskellige konstellationer, men primært som dirigent i orkesteret Extemporize Orchestra. Hun er en del af musikerkollektivet og pladeselskabet Barefoot Records og spiller I grupper som Jesper Zeuthens Store Claus, Nezelhorns, Hey Nana, I’m Halym og Coriolis.

Koncerten markerer startskuddet på den tre dage lange improfestival SHARE, som The Community, Sun Ship og Knud's Kiosk præsenterer. Efter koncerten er der improjam good times.

Find mere info om SHARE i programmet eller på https: / / www.facebook.com / events / 301799714918137


Arrangør
Sun Ship
40 55 61 23
Co-Arrangør
The Community og Knud's Kiosk
Billetinfo
Voksen: 80 kr. Medlem af Sun Ship 50 kr. Entré 80 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C