AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jorden Rundt - Malene Kjærgård (DK) - Photo: Bazarjazz

Photo: Bazarjazz

Jorden Rundt - Malene Kjærgård (DK)

14:30

Malene Kjærgård (voc), Maj Berit Guassora (trp, perc), Johannes Wamberg (g), Tobias Dall (b), Tira Skamby (perc)

Hvad mon rejsekufferten gemmer?

Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernestos mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?

Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille, og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden.

Til koncerten undersøger Malene den store kufferts indhold, og børnene vil blive ført ind i små historier om forskellige lande. De vil blandt andet komme med på togtur igennem Rusland, komme med til byfest på øen Triniadad, tage en slapper på stranden på Copacabana, komme til tromme- og dansefest i Ghana og med på cykeltur igennem København.

Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.

Både børn og voksne vil blive inviteret til at være aktive medspillere i koncerten og i, hvordan historien denne dag udvikler sig.

Koncerten er for de 4-10 årige.

 


Læs mere om Jorden Rundt - Malene Kjærgård


Arrangør
Bazarjazz
51 49 38 25
Billetinfo
Bazarjazz har to børnekoncerter denne eftermiddag: Kl. 14.30 Jorden Rundt og Kl 16.00 Africaba. Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C