Nikolaj Hess & Peter Vuust (DK)
Nikolaj Hess & Peter Vuust - Photo: Salling ROOFTOP

Foto: Salling ROOFTOP

Nikolaj Hess & Peter Vuust (DK)

Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b)


Duojazz med to musikere fra den danske jazzelite

Kom til en enestående eftermiddag i selskab med pianist Nikolaj Hess og bassist Peter Vuust, der begge tilhører den absolutte danske jazzelite. De har gennem årene spillet i alverdens konstellationer, men vil på Salling ROOFTOP optræde som duo med både standarder og egne kompositioner.

Nikolaj Hess er en af de flittigst brugte pianister i både danske og internationale sammenhænge. Han har blandt andet udgivet Micro Chapters og Rhapsody, med 3xHess vandt han prisen for årets jazzudgivelse DMA 2014 for pladen Music for Mum and Dad, og han har spillet sin egen musik i Lars Von Triers film Melancholia. Desuden har han været særdeles aktiv på plade- og koncertfronten med Nikolaj Hess Trio, Hessismore, Hess/Skou og Caroline Henderson. Gennem tiden har han spillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson og Etta Cameron samt mange andre.
 
Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med adskillige internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest CD'en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Nikolaj Hess & Peter Vuust (DK)

Billetinfo

Fri entré

Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
8000 Aarhus C
salling@salling.dk
https://salling.dk/madoplevelser/salling-rooftop/
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 60 00
Nikolaj Hess & Peter Vuust (DK)

Billeder

Nikolaj Hess & Peter Vuust - Photo: Salling ROOFTOPFoto: Salling ROOFTOP

Video