AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Strik & Jazz (DK) - Photo: Pressefoto, Aarhus Jazz Orchestra

Photo: Pressefoto, Aarhus Jazz Orchestra

Strik & Jazz (DK)

14:00

EVE
KISSA, PaulaGarn

Hyggestrik til jazzmusik

KISSA og PaulaGarn inviterer alle strikkeglade aarhusianere og nysgerrige gæster til Strik & Jazz i KISSA under Aarhus Jazz Festival 2023. Her har du mulighed for at nyde et par timers hyggestrik sammen med en masse andre glade strikkere til lyden af den skønneste jazzmusik fra KISSAs højtalere.

Der bliver både mulighed for at sidde med sit eget strikketøj og at købe lidt nye projekter med hjem, når PaulaGarn medbringer udvalgte uldne strikkekits fra Filcolana og andre designere.

Du er velkommen til at komme alene, med din bedste strikkeven eller tage hele strikkeklubben under armen og nyde et par timers strik og jazz under den åbne julihimmel ved KISSA i Musikhusparken.

 

Besøg www.kissaaarhus.com hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.


Se mere her www.kissaaarhus.com


Se mere her https://paulagarn.dk


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Co-Arrangør
Musikhuset Aarhus
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C